Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید فرخنده کیش تهیه کننده آثار سینمایی و مستند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پروژه سینمایی «مرگ مولف» گفت: متاسفانه برای ساخت این پروژه سینمایی، همچنان در مرحله جذب سرمایه هستیم و به دلیل جمیع شرایط، تولید و البته پیش از آن سرمایه گذاری در حوزه سینما بسیار سخت شده است.

وی بیان کرد: فکر می‌کنم با توجه به شرایط موجود باید کم‌کم از سینما خداحافظی کنیم، به نظر می‌رسد برای اینکه سینما به موقعیت گذشته خود بازگردد، نیازمند گذشت ۵ سال هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که البته این ۵ سال را باید بعد از پایان کرونا در نظر بگیریم.

این تهیه کننده سینمای مستند ادامه داد: در حال حاضر سبک زندگی آدم‌ها نسبت به دوران قبل از کرونا تغییر کرده است و در شرایط فعلی، سینما به طور کامل از سبد خانواده‌ها خارج شده است که این البته تنها مشکل ایران نیست و بسیاری از کشورها درگیر آن هستند و سینما دیگر آن رونق و حرکت سابق خود را ندارد.

فرخنده کیش گفت: معتقدم سبک جدید زندگی اجتماعی در دوران پساکرونا، یک سبک زندگی متفاوت خواهد بود و زمان زیادی باید صرف شود تا مواردی مانند سینما دوباره در سبد خانواده‌ها قرار گیرد. با توجه به اینکه مخاطب تمایل چندانی به سینما رفتن ندارد، بازگشت سرمایه‌ای نیز نخواهد بود و برهمان اساس ریسک برای سرمایه گذاری در سینما افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: البته این را هم باید بگویم که شرایط اقتصاد کشور چندان مناسب نیست و همین مساله نیز باعث رکود گیشه در سینما می‌شود.

تهیه کننده مستند «نفس بی ریه» توضیح داد: مساله تولید تنها به آثار سینمایی خلاصه نمی‌شود، به عنوان مثال در جشن سینمای مستند که به تازگی برگزار شده است، اکثر فیلم‌هایی که جایزه گرفته‌اند، آثاری است که بیش از ۲ سال پیش تولید شده بود و این نشان می‌دهد که در این مدت سینما و به خصوص تولید تعطیل شده بود و این اصلاً نشانه خوبی برای سینما به شمار نمی‌رود.

وی تاکید کرد: هرچند سینما در تمام دنیا دچار مشکل شده است اما در ایران یک فاکتور اضافه وجود دارد که این مساله را تشدید می‌کند و آن مشکلات اقتصادی در ایران است.

فرخنده کیش در پاسخ به این پرسش که در سینمای جهان کمپانی‌های بزرگ همچنان در تولید فیلم‌های پرفروش موفق هستند اما در ایران چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد، گفت: تعریف تولید در جهان، تعریف تولید در کمپانی‌های تخصصی است که این تعریف‌ها براساس موارد مختلفی شکل می‌گیرد، اما در ایران بیشتر تهیه کننده به عنوان فرد محور تولید است و همین مساله سبب می‌شود که در هنگام تولید فرد دچار ضرر شود.

وی ادامه داد: تاکید می‌کنم که الگوی تولید فیلم در سینمای ایران، الگوی درستی نسبت به آنچه که در جهان اتفاق می‌افتد نیست، به همین دلیل سینمای ایران شکننده‌تر از سینمای دیگر کشورها است.

فرخنده کیش در پایان گفت: بازهم یادآور می‌شوم که حداقل تا ۵ سال آینده روال تولید در سینمای ایران مانند گذشته می‌شود و چنین شرایطی سبب می‌شود تا بسیاری از سینماگران در حوزه‌های مختلف، مجبور به تغییر ریل حرکتی خود برای امرار معاش شوند.

کد خبر 5275758 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: فرید فرخنده کیش فیلم سینمایی ویروس کرونا فیلم کوتاه تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی حضور هنر ایران در جهان برنامه تلویزیونی کنسرت آنلاین برنامه رادیویی ارشا اقدسی سریال ایرانی سازمان سینمایی شبکه جام جم ویروس کرونا شبکه پنج سیما فرخنده کیش تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۴۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​

تین نیوز

معاون علمی رئیس جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی با دستور رئیس جمهور و بعد از ۸ جلسه تخصصی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره به این نتیجه رسیدیم که این پروژه به دلایل متعدد پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

دهقانی گفت: یک بحثی مطرح شد که برپایه همان هواپیما یک ارتقایی در بال، بدنه و موتور انجام شود و یک بازطراحی انجام شود باتوجه به اینکه اجزای هواپیما را داریم یعنی 8 تا هواپیمای 140 را داریم یک هواپیمای جت 72 نفره طراحی و ساخته شود.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: این پروژه تعریف شد و در دوره قبلی معاونت علمی به عنوان یک پروژه دانشگاهی که 5 تا شرکت دانش بنیان نوپا نیز به این پروژه کمک می کردند تعریف شد.

وی گفت: رشته بنده و تخصص بنده هوا و فضا است و ما از این پروژه بازدید کردیم که پروژه بسیار خوبی بوده و از نظر تحقیقاتی تیم بسیار خوبی دارد و کمک کرده است تا تعدادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی کنار یکدیگر جمع شوند و کارهایی انجام دهند.

دهقانی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت های موجود در کشور اصلاً زیرساخت نداریم. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بررسی های ما نشان می دهد که مجموعه وزارت دفاع یک برنامه بسیار خوبی دارد تا این هواپیماها را با یک تغییر طراحی تحت هواپیمای ترابری سیمرغ استفاده کند و یک فروند از آن نیز پرواز کرد.

وی ادامه داد: امروز خود سیمرغ نیز برای تأمین قطعات اولیه و بدنه های اولیه مشکل دارد چه برسد که بدنه آن تأمین شده و به سراغ هواپیمای 72 نفره برود. 

وی تأکید کرد: لذا مطلقاً در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

دهقانی گفت: تصمیم کارگروه این بود که ما در هواپیماسازی شرکت های دانش بنیان ویژه ای داریم که این شرکت ها توانمندی های زیادی دارند. به جای اینکه مثل خودروسازی از قسمت های آسان تر مثل بال و بدنه شروع کنیم به سراغ قسمت های کم حجم تر و ارزشمندتر برویم که اصطلاحاً به آن LVHV می گویند. مثل های سیستم های ناوبری، سیستم های هدایت، ابزارهای موتور، تجهیزات موتور، ارابه فرود و ... از جمله این قسمت ها است.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: ساخت هواپیماسازی کار ساختی نیست بحث گرفتن استانداردهای جهانی نیز بسیار مهم است و بایستی با کشورهایی که روابط خوب داریم کنسرسیوم تشکیل بدهیم و در دنیا نیز همه هواپیماسازهای اصلی کنسرسیوم تشکیل می دهند.

وی گفت: جمع بندی کارگروه این است که به عنوان عضوی از کنسرسیومی بزرگ که بخش بسیار خوبی از آن هواپیماسازی روسیه است بتوانیم در یک هواپیمای جدید روسیه و مشغول کار است در یک بخشی از آن مشارکت کنیم.

دهقانی تأکید کرد: هر زمانی توانستیم در زمینه های مختلف فنی، تهیه تجهیزات و زیرساخت ها به یک ایده ال مناسب برسیم یک کنسرسیوم تشکیل خواهیم داد.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: تیم ساخت هواپیمای 72 نفره بسیار تیم خوب و ارزشمند بود و کارهای خوبی کرده بود. مجموعه صنایع هوایی پذیرفت که از این تیم در پروژه های هواپیمایی حمایت کند و مجموعه معاونت علمی نیز تاکنون کمک های بسیار زیادی را به این مجموعه کرده است.

وی تأکید کرد: از نظر ارزش دلاری به پول امروز نزدیک به 500 تا 1 میلیون دلار هزینه ای بوده که برای پروژه در سال های اخیر شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • زمان بازگشت به جنوب خط استوا
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه