Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@13:28:56 GMT

بازگشت سینما به قبل از کرونا ۵ سال زمان نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۵۶۴۱

بازگشت سینما به قبل از کرونا ۵ سال زمان نیاز دارد

به گزارش «تابناک»، فرید فرخنده کیش تهیه کننده آثار سینمایی و مستند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پروژه سینمایی «مرگ مولف» گفت: متاسفانه برای ساخت این پروژه سینمایی، همچنان در مرحله جذب سرمایه هستیم و به دلیل جمیع شرایط، تولید و البته پیش از آن سرمایه گذاری در حوزه سینما بسیار سخت شده است.

وی بیان کرد: فکر می‌کنم با توجه به شرایط موجود باید کم‌کم از سینما خداحافظی کنیم، به نظر می‌رسد برای اینکه سینما به موقعیت گذشته خود بازگردد، نیازمند گذشت ۵ سال هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که البته این ۵ سال را باید بعد از پایان کرونا در نظر بگیریم.

این تهیه کننده سینمای مستند ادامه داد: در حال حاضر سبک زندگی آدم‌ها نسبت به دوران قبل از کرونا تغییر کرده است و در شرایط فعلی، سینما به طور کامل از سبد خانواده‌ها خارج شده است که این البته تنها مشکل ایران نیست و بسیاری از کشورها درگیر آن هستند و سینما دیگر آن رونق و حرکت سابق خود را ندارد.

فرخنده کیش گفت: معتقدم سبک جدید زندگی اجتماعی در دوران پساکرونا، یک سبک زندگی متفاوت خواهد بود و زمان زیادی باید صرف شود تا مواردی مانند سینما دوباره در سبد خانواده‌ها قرار گیرد. با توجه به اینکه مخاطب تمایل چندانی به سینما رفتن ندارد، بازگشت سرمایه‌ای نیز نخواهد بود و برهمان اساس ریسک برای سرمایه گذاری در سینما افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: البته این را هم باید بگویم که شرایط اقتصاد کشور چندان مناسب نیست و همین مساله نیز باعث رکود گیشه در سینما می‌شود.

تهیه کننده مستند «نفس بی ریه» توضیح داد: مساله تولید تنها به آثار سینمایی خلاصه نمی‌شود، به عنوان مثال در جشن سینمای مستند که به تازگی برگزار شده است، اکثر فیلم‌هایی که جایزه گرفته‌اند، آثاری است که بیش از ۲ سال پیش تولید شده بود و این نشان می‌دهد که در این مدت سینما و به خصوص تولید تعطیل شده بود و این اصلاً نشانه خوبی برای سینما به شمار نمی‌رود.

وی تاکید کرد: هرچند سینما در تمام دنیا دچار مشکل شده است اما در ایران یک فاکتور اضافه وجود دارد که این مساله را تشدید می‌کند و آن مشکلات اقتصادی در ایران است.

فرخنده کیش در پاسخ به این پرسش که در سینمای جهان کمپانی‌های بزرگ همچنان در تولید فیلم‌های پرفروش موفق هستند اما در ایران چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد، گفت: تعریف تولید در جهان، تعریف تولید در کمپانی‌های تخصصی است که این تعریف‌ها براساس موارد مختلفی شکل می‌گیرد، اما در ایران بیشتر تهیه کننده به عنوان فرد محور تولید است و همین مساله سبب می‌شود که در هنگام تولید فرد دچار ضرر شود.

وی ادامه داد: تاکید می‌کنم که الگوی تولید فیلم در سینمای ایران، الگوی درستی نسبت به آنچه که در جهان اتفاق می‌افتد نیست، به همین دلیل سینمای ایران شکننده‌تر از سینمای دیگر کشورها است.

فرخنده کیش در پایان گفت: بازهم یادآور می‌شوم که حداقل تا ۵ سال آینده روال تولید در سینمای ایران مانند گذشته می‌شود و چنین شرایطی سبب می‌شود تا بسیاری از سینماگران در حوزه‌های مختلف، مجبور به تغییر ریل حرکتی خود برای امرار معاش شوند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو علی داوودی محمدرضا گرایی حسن یزدانی امیرحسین زارع سجاد گنج زاده فرخنده کیش سینماگر سینمای ایران شرایط کرونایی سبک زندگی پساکرونا المپیک 2020 توکیو علی داوودی محمدرضا گرایی حسن یزدانی امیرحسین زارع سجاد گنج زاده فرخنده کیش تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۵۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سقف حمایت انجمن سینمای جوانان از فیلم‌کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوان از فیلم‌ کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • زمان بازگشت به جنوب خط استوا