Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نیک بین تهیه کننده سینما که به تازگی پروانه ساخت سریال شبکه نمایش خانگی «راه میانبر» به کارگردانی تهمینه میلانی را دریافت کرده است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره شرایط تولید در سینما و سریال‌های شبکه نمایش خانگی گفت: در حال حاضر تولید فیلم‌های سینمایی به دلیل شرایط موجود با موانعی مواجه است که یکی از مهمترین مسائل در این زمینه، زیر سوال رفتن بازدهی اقتصادی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه پیش از هر چیز باید مواردی مانند اکران و اینکه مردم بتوانند به دلیل شیوع ویروس کرونا به سینما بروند حل شود، تا بتوان برای تولید برنامه‌ریزی کرد. تا زمانی که مسائل تولید برطرف نشود بخش خصوصی این امکان را ندارد فیلمی بسازد که بخواهد ضرر بکند.

وی ادامه داد: سرمایه گذاری در سینما زیر سایه مشکلات اکران قرار گرفته است، اگر این مشکلات برطرف شود مانعی برای تولید در سینما وجود ندارد، اما تا زمانی که مشکلات وجود داشته باشد بخش خصوصی در سینما نمی‌تواند ریسک کند. البته شاید بخشی از فعالان بخش خصوصی با وجود پشتوانه‌های حمایتی که دریافت می‌کنند دست به تولید بزنند، اما برای بخش خصوصی که به بازگشت سرمایه از طریق گیشه وابسته است، تولید تبدیل به یک ریسک شده است.

این تهیه کننده سینما ادامه داد: همه این موارد سبب می‌شود تا حضور بخش خصوصی در سینما کمرنگ شود و آن کیفیتی که در محتوا و تولید سینمایی وجود داشت، تحت تاثیر قرار گرفته و در نهایت به دلیل غیبت بخش خصوصی سینمای منتقد کمرنگ شده و اثرات منفی را به همراه بیاورد. به هر حال می‌توان امیدوار بود که شرایط فعلی کرونا، شرایط همیشگی نبوده و تمهیداتی مانند تزریق واکسن سبب می‌شود تا رفت و آمد در جامعه ایمن شود و مردم دوباره به سینماها باز گردند.

سینما رفتن یک تحرک اجتماعی است

وی با اشاره به اینکه این را هم باید مورد توجه قرار داد که ایجاد شرایط ایمن برای عوامل سینمایی پروژه‌ها، خود مساله دیگری است که می‌تواند مانع تولید در سینما شود، تاکید کرد: باید امنیت سلامت افراد شاغل در یک پروژه سینمایی را فراهم کرد تا مشکلی برای افراد پیش نیاید. به هرحال امیدواریم با گسترش تزریق واکسن در کشور حداقل تا یک سال دیگر مردم مانند گذشته به سینماها باز گردند.

نیک بین در پاسخ به این پرسش که با پررونق شدن تولیدات پلتفرم‌ها، مخاطبان نسبت به استفاده از این آثار استقبال بیشتری پیدا کرده‌اند، این مساله تا چه اندازه می‌تواند در آینده گیشه سینمای ایران تاثیرگذار باشد، گفت: واقعیت این است که پیش‌بینی رفتار مردم درباره یک سری از مسائل در اجتماع سخت است، چنین دغدغه‌هایی زمانی که ویدیو و محصولات آن به بازار آمده بود نیز مطرح شد و بسیاری معتقد بودند که اگر ویدیو بیاید مردم دیگر به سینما نمی‌روند، اما چنین اتفاقی رخ نداد و مردم حتی بیشتر از گذشته از سینما استقبال کردند و در کنار آن از محصولات ویدیویی نیز استفاده می‌کردند.

وی ادامه داد: در حال حاضر نمی‌توان گفت که استقبال از تولیدات پلتفرم‌ها در آینده بر سینما رفتن مردم تاثیرگذار خواهد بود یا نه، اما در حال حاضر مشکل مردم مساله کرونا است. پیش از هر چیز این مساله باید برطرف شود و بعد از آن دید که استقبال مردم نسبت به سینما چگونه خواهد بود.

تهیه‌کننده «نیمه پنهان» بیان کرد: البته این را هم باید بگویم که پیش از شیوع کرونا و تحت تاثیر قرار گرفتن اکران در سینما، مردم از طریق کانال‌های مختلف از جمله اینترنت، ویدیو و ماهواره از محصولات مختلف استفاده می‌کردند اما همچنان به سینما هم می‌رفتند.

نیک بین در پایان گفت: تاکید می‌کنم در حال حاضر پیش بینی رفتار مردم نسبت به سینما در آینده آسان نیست، نباید فراموش کرد که سینما رفتن خود یک تحرک اجتماعی در همه جای دنیا است و باید صبر کرد و دید که در آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد.

کد خبر 5305726 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد نیک بین تهیه کننده سینما تهمینه میلانی برنامه تلویزیونی حضور هنر ایران در جهان موسیقی ایرانی تئاتر ایران سینمای مستند فیلم کوتاه روز ملی سینما موزه سینما ویروس کرونا شبکه پنج سیما عبدالعلی علی عسکری شبکه دو سیما هنرمندان تئاتر پانزدهمین جشنواره موسیقی جوان حال حاضر بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسجد مهمترین پایگاه انقلاب اسلامی و پایگاه همه مردم است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: نهضت امام راحل وارد شصت و دومین سال حیات خود شد، این نهضت با مسجد و نام حضرت زهرا (س) آغاز شده است؛ انقلاب اسلامی فاطمی حدوث است و در طول همه سال‌های بعد با نام حضرت اباعبدالله (ع) مانا شده است و حسینی بقاست و این حرکت در مساجد و حوزه‌های علمیه تفسیر عملی می‌شود.

اسماعیلی گفت: در دولت مردمی این حرکت به نام نهضت بازگشت به مساجد نام گذاری شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه زیرساخت‌های فرهنگی در برخی مناطق کم برخوردار محدود است، این موضوعات به طور جدی پیگیری می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: برای آموزش هنر آمادگی داریم در مساجد اقداماتی را انجام دهیم. در مناطق محروم کشور نیز در دو سال اخیر بیش از صد هزار نفر را تحت تعلیم آموزش هنری قرار دادیم و آنها را توانمند کردیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گام عملی برای جهش تولید
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند