Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علی عسگری کارگردان فیلم سینمایی «تا فردا» به تهیه‌کنندگی نیکی کریمی درباره اخبار منتشرشده درباره پذیرش این فیلم سینمایی در جشنواره اورشلیم توضیح داد: خبری از شب گذشته منتشر شد که ما از جزییات آن اطلاعی نداشتیم. فیلم وقتی در ایران تولید می‌شود و پخش‌کننده ایرانی دارد، شرایط متفاوت است اما فیلم ما پخش‌کننده‌ای خارجی دارد که مسئول اصلی پخش فیلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که این پخش‌کننده اطلاعی از شرایط و ضوابط داخلی ما ندارند فیلم «تا فردا» را به این جشنواره ارسال کرده و آن‌ها هم پذیرفته‌اند.

او ادامه داد: به محض اینکه در جریان این خبر قرار گرفتیم از پخش‌کننده خواستیم فیلم را از جشنواره خارج کند و آن‌ها هم پذیرفته‌اند. ما به‌صورت مستقیم ارتباطی با این جشنواره نداشتیم و این پخش‌کننده است که با تمام فستیوال‌ها و پخش‌کننده کشورهای دیگر در ارتباط است. برای خروج فیلم از جشنواره هم از پخش‌کننده خواستیم که این اقدام صورت بگیرد و آن‌ها هم بلافاصله ایمیلی را ارسال کردند و جشنواره هم پذیرفت که این اتفاق بیفتد. ما شخصا فیلم را به جشنواره ارسال نکرده بودیم و از این منظر پخش‌کننده به‌نوعی مالک اصلی فیلم در خارج از ایران محسوب می‌شود.

فیلم به یک پخش‌کننده فروخته می‌شود و آن‌ها هستند که درباره عرضه آن تصمیم‌گیری می‌کنند. از آنجایی که پخش‌کننده ما هم یک پخش‌کننده فرانسوی است، از ضوابط ما اطلاعی نداشته است. برای آن‌ها اسرائیل یک کشور است که سال‌ها با جشنواره سینمایی آن هم در تعامل بوده‌اند اما برای ما اینگونه نیست و شخصاً هیچ تمایلی به نمایش فیلمم در این جشنواره نداشتم.

عسگری در ادامه گفت: وقتی این دوستان از شرایط ما مطلع شدند، بابت این اتفاق عذرخواهی هم کردند و قرار بر این شد که حتما فیلم از جشنواره خارج شود. وقتی قرارداد پخش فیلم با یک پخش‌کننده خارجی منعقد می‌شود، مسئول پخش آنچه در سینمای کشورهای مختلف و چه در فستیوال‌ها همین کمپانی پخش خواهد بود.

درباره فیلم ما هم همین پخش‌کننده فرانسوی مسئولیت کار را برعهده دارد که قرار است هر ۶ ماه یک بار گزارشی از وضعیت حضور فیلم به ما ارائه کنند تا بدانیم فیلم به کدام کشورها فروخته شده و در کدام جشنواره‌ها حضور داشته است. اگر قرار بر دعوت فیلمساز و یا گفتگو با عوامل از سوی یک جشنواره باشد، پخش‌کننده به ما اطلاع می‌دهد اما اگر قرار بر این موارد نباشد، پخش‌کننده اطلاعی به ما نمی‌دهد و در قالب همان گزارش ۶ ماهه در جریان حضور در یک جشنواره قرار می‌گیریم. جشنواره اورشلیم هم از همین جنس بود و به همین دلیل ما هیچ اطلاعی درباره حضور فیلم خود در این رویداد نداشتیم.

کارگردان فیلم «تا فردا» تاکید کرد: قرار است فیلم در جشنواره‌های دیگری در کره و یا هند هم نمایش داشته باشد که از آن‌ها هم بی‌اطلاع بودم چرا که عوامل را دعوت نکرده بودند. به همین دلیل از حضور فیلم در خیلی از فستیوال‌ها اساسا مطلع نمی‌شویم.

وی درباره موضع نیکی کریمی به‌عنوان تهیه‌کننده فیلم در قبال این اتفاق هم گفت: هیچکدام از عوامل از این حضور اطلاعی داشتند. خانم کریمی دیروز به محض اطلاع ایمیلی به پخش‌کننده زد تا فیلم از جشنواره خارج شود. از آنجایی که تهیه‌کننده فیلم هستند، ایمیل باید از طرف ایشان ارسال می‌شد.

عسگری درباره وضعیت صدور پروانه نمایش برای «تافردا» هم توضیح داد: ما برای این فیلم درخواست پروانه نمایش داده‌ایم. زمانی که فیلم ما در جشنواره برلین حضور داشت، هنوز قانون سازمان سینمایی مبنی‌بر لزوم دریافت پروانه نمایش برای حضور در جشنواره‌های خارجی ابلاغ نشده بود و بعد از جشنواره کن و اتفاقاتی که برای «برادران لیلا» افتاد، این ماجرا جدی شد.

سازمان سینمایی: «برادران لیلا» رسما توقیف شد شباهت فیلم برادران لیلا به پدرخوانده و استایل ایتالیایی امریکایی | نقد گاردین به فیلم سعید روستایی در جشنواره کن

همان زمان که فیلم ما در جشنواره برلین حاضر بود، هیچکس با این حضور مسئله‌ای نداشت. طی یک ماه اخیر این قانون به‌صورت جدی‌تر دنبال می‌شود و به همین دلیل ما هم بلافاصله برای دریافت پروانه نمایش اقدام کرده‌ایم. هنوز فیلم در شورا مورد بررسی قرار نگرفته است و احتمالا این هفته درباره آن تصمیم‌گیری شود.

او در پایان درباره اکران داخلی فیلم هم گفت: هر زمانی که پروانه نمایش ما صادر شود، یک ماه بعد از آن برنامه‌ریزی برای اکران عمومی آن خواهیم داشت. از آنجایی که بازیگران فیلم ما هم  ستاره نیستند، احتمالا اکران گسترده‌ای نداشته باشیم اما برای اکران‌های کوچک‌تر برنامه‌ریزی می‌کنیم.

کد خبر 689132 منبع: مهر برچسب‌ها فيلم سينمايى کارگردانان سینمای ایران خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران جشنواره جشنواره کن فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران چهره‌های مشهور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فيلم سينمايى کارگردانان سینمای ایران خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران جشنواره جشنواره کن فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران چهره های مشهور پروانه نمایش پخش کننده آن ها هم فیلم ما تا فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است

یک روزنامه عبری‌زبان با اشاره به گسترش دامنه تحریم‌های جهانی علیه رژیم صهیونیستی در حوزه‌های فرهنگی چون ساخت فیلم و سریال، تاکید کرد که این رژیم به عنصری نامطلوب در جشنواره‌ها تبدیل شده و طرد شده است.

به گزارش ایسنا، در اوایل نوامبر گذشته سه فلسطینی در افتتاحیه جشنواره معتبر فیلم‌های مستند در آمستردام به روی سکو رفته و پلاکاردی را به دست گرفتند که روی آن نوشته شده بود «فلسطین از بحر تا نهر آزاد خواهد شد»، در ادامه مشاهده شد که ابتدا مدیر جشنواره با دیدن این صحنه شروع به کف زدن کرد و پس از آن موجی از تشویق سالن جشنواره را فرا گرفت.

روزنامه عبری زبان «هاآرتص» این اتفاق را نشانه زود هنگامی برای تحولات آتی دانست و در گزارشی که پنجشنبه منتشر کرد، نوشت: این رویکرد در حال گسترش است که اسرائیل طرد شده است، ما عناصری نامطلوب هستیم، تقریباً شیطانیم و تحریم فرهنگی اسرائیل در جهان رو به افزایش است.

این روزنامه عبری زبان در ادامه نوشت، با وجود اینکه فیلمسازان اسرائیلی اتفاق رخ داده را محکوم کردند و شبکه‌های اجتماعی مختلف به شکل گسترده‌ای به این موضوع پرداختند و رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این جشنواره را تحریم می‌کند، اما شرایط پس از آن خطرناک‌تر و جدی‌تر شد، در ۵ ماه پس از این جشنواره تا امروز تقریباً تمامی جشنواره‌های مهم فیلم در جهان مجبور هستند تظاهرات‌ها در حمایت از فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند تا هرگونه حضور فیلمی اسرائیلی یا حضور هنرمندان اسرائیلی به یک رسوایی تبدیل نشود.

هاآرتص به نقل از «آوی نیچر» کارگردان اسرائیلی نوشت: اسرائیل در حال حاضر ستاره جدیدی برای فرهنگ تحریم جهانی است و متاسفانه با این شرایط نامعلوم روبرو است، جنبش‌های تحریم، خارج کردن سرمایه‌ها، اعمال تحریم‌ها و دیگر موارد از سوی نهادهای حامی فلسطین امروز با قدرت و به شکلی موثر در حوزه فرهنگی حضور داشته و بر مدیران جشنواره فشار می‌آورند تا فیلم‌های اسرائیلی را نمایش ندهند و از فیلمسازان نیز می‌خواهند از حضور در جشنواره‌هایی که فیلمی اسرائیلی وجود دارد، خودداری کرده و علیه این جشنواره‌ها تظاهرات و اعتراض کنند، در نتیجه مدیران جشنواره‌ها ترجیح می‌دهند از تنشی که ممکن است با حضور فیلم‌های اسرائیلی ایجاد شود حتی اگر مخالف این مسئله هم باشند، خودداری کنند.

هاآرتص در ادامه تاکید کرد: حتی در حوزه سریال‌های تلویزیونی نیز که اسرائیل در سال‌های گذشته حضور چشمگیری داشته، این کنار گذاشتن‌ها ملموس شده و شرکت اپل پخش سریال‌های ساخت اسرائیل را به تعویق می‌اندازد، حتی مسایل عادی نیز دیگر آسان نیستند.

به نوشته این روزنامه عبری، دعوت از مهمان‌ها به جشنواره سالانه نویسندگان قدس به عنوان بزرگترین و برجسته‌ترین رویداد ادبی در اراضی اشغالی در اواخر مه با مشکل روبرو شده و پیش از این نیز برگزاری دور دوازدهم این جشنواره برای برگزارکنندگان آن به دلیل مخالفت‌های گسترده به دلایل سیاسی با مشکل روبرو شده بود.

این رسانه رژیم صهیونیستی درباره استقبال از نویسندگان اسرائیلی در خارج نیز نوشت، شرایط از یک مخالفت ساده با ایده میزبانی از آنها به درخواست از نویسنده‌ها برای ارائه بیانیه‌ای درباره رویکرد سیاسی خود به عنوان شرطی برای حضور در برنامه‌ها تغییر کرده و یا حتی حضور آنها به آسانی لغو می‌شود.

هاآرتص با اشاره به مخالفت‌های گسترده نویسندگان خارجی به ویژه نویسندگان جوان به صورت مستقیم یا فراری ناشیانه از ترجمه کتاب‌هایشان به زبان عبری و انتشار آنها در اراضی اشغالی در پایان نوشت: رویکرد روبه‌گسترش این است که اسرائیل طرد شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • بازگشت بهروز افخمی کارگردان پرحاشیه ایران به آنتن تلویزیون
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق